Huren

prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt

NBIS Contact Nieuws

Tel: 088 770 4400

4-Freedom

Waarom 4-Freedom

  • Eerlijk en transparant
  • Goede service
  • Gemak en zorgeloosheid
  • Goede woningen
  • Professioneel

U bent in het gedeelte

4-Freedom | Ik wil mijn huur opzeggen, wat moet ik doen?

Hoe moet ik de huur opzeggen?

In het huurcontract staat de opzegtermijn genoemd. Je kunt opzeggen per de 1e van elke maand, met inachtneming van de opzegtermijn. Is jouw opzegtermijn 1 maand en wil je weg per 1 december, dan moet je een brief schrijven voor 1 november, dat je wilt opzeggen per 1 december. Voor de maand november betaal je dan natuurlijk nog wel gewoon de huur op tijd. Er zijn twee mogelijkheden:

Per brief

Opzeggen gebeurt normaal schriftelijk omdat we een handtekening nodig hebben. In de brief hoeft geen reden van je opzegging te staan. Wat er wel in moet staan: de datum waarop je de brief hebt geschreven/verstuurd, je naam, het adres waar je huurt, de datum per wanneer je wilt opzeggen en heel belangrijk: je handtekening


Je kunt de brief sturen naar: 

4-Freedom Beheer B.V.
Postbus 2784
3500 GT Utrecht


Per e-mail naar: info@4-freedom.nl

Wat ook kan is jouw opzegbrief inscannen en per email versturen. Let op, er moet nog steeds een handtekening op jouw brief staan. Vraag gelijk even om een ontvangstbevestiging. TIP: Je kunt in plaats van scannen, ook een foto van je getekende opzegbrief maken met je smartphone.


Zodra we je opzegging hebben ontvangen, nemen we contact met je op, om een afspraak te maken over de datum van je geplande verhuizing, zodat we jouw kamer of appartement kunnen inspecteren. Op de datum van de inspectie lever je de sleutels in. Als alles in orde is, krijg je binnen de in het contract genoemde periode je borg teruggestort.