Huren

prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt

NBIS Contact Nieuws

Tel: 088 770 4400

4-Freedom

Waarom 4-Freedom

  • Eerlijk en transparant
  • Goede service
  • Gemak en zorgeloosheid
  • Goede woningen
  • Professioneel

U bent in het gedeelte

4-Freedom | Studentenkamer zonder Wachtlijst

UTRECHT - 11 december 2015

Ben jij op zoek naar een kamer? Maar lukt het maar niet om iets te vinden? Heel herkenbaar, maar wij hebben voor jou wellicht de oplossing. Er is een vastgoedfonds dat investeert in jongerenhuisvesting! Wanneer jouw ouders investeren in het Meerdervoort Garantiefonds, krijgen ze niet alleen een hoge rentevergoeding, maar krijg jij ook gegarandeerd een kamer! Het Meerdervoort Garantiefonds heeft hiervoor zelf woningen (in een aantal steden) maar ook enkele kamers gereserveerd bij 4-Freedom. Daardoor kunnen wij voor jou binnen 1 á 2 maanden een kamer garanderen in de steden: Utrecht, Delft, Groningen, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen en Ede-Wageningen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Meerdervoort Garantiefonds

Het Meerdervoort Garantiefonds investeert in huurwoningen voor studenten en starters in de randstad. Al jarenlang blijkt dat dit een solide investering is met mooie rendementen. De risico's zijn laag, omdat wij zien dat er nagenoeg geen leegstand is. Wanneer jouw ouders, familie, ooms of tantes investeren in het Garantiefonds, krijgen ze een vaste rente van 4,0% tot 5,3% (afhankelijk van de gekozen looptijd). Wanneer zij investeren, regelen wij voor jou met voorrang een kamer. In één van onze huizen of in een huis van 4-Freedom. Je slaat als het ware twee vliegen in één klap. Jij hebt namelijk die broodnodige kamer en de investering levert een mooie rente op. Veel beter dan 1% op de spaarrekening. Je ouders kunnen al meedoen vanaf 20.000,- euro met een looptijd van 3 jaar. Natuurlijk is dit veel geld, maar er zijn altijd wel familieleden te vinden die wat geld over hebben en blij zijn met 4,0% tot 5,3% spaarrente terwijl ze jou er nog bij helpen ook!

Investeren in huurwoningen voor jongeren en starters

Het Meerdervoort Garantiefonds heeft als doelstelling om nette en betaalbare huurwoningen aan te bieden voor studenten, starters en jongeren op de huurmarkt. Aan het begin van hun carrière wil iedereen vaak huren op leuke locaties in de grote steden en verder is het belangrijk dat er in de stad onderwijsinstellingen, werkgelegenheid en uitgaansgelegenheden zijn. Daarnaast willen deze huurders zich nog niet binden aan een koopwoning en flexibel blijven. Helaas zien wij dat het aanbod tegenwoordig nog steeds niet aan de vraag voldoet.

Wanneer je iemand kent die interesse heeft om te investeren in het Meerdervoort Garantiefonds, bel ons dan even op 088-7704444. We helpen je graag!. Je kunt je vraag ook mailen: info@meerdervoort.com. Wanneer je iemand kent die wel wil investeren in het fonds en je aanspraak wil maken op een kamer, willen wij je vragen om dit vooraf aan ons door te geven.

Ga eerst de website eens bekijken en oordeel zelf of je het wat vindt! - Klik hier: Meerdervoort Garantiefonds.

Bel of mail ons gerust, wij vertellen jou of je ouders graag meer.

Meerdervoort Real Estate

NB. Het vastgoedbeheer van alle woningen in het Meerdervoort Garantiefonds wordt verzorgd door 4-Freedom Beheer.

Terug