Investeren

prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt

NBIS Contact Nieuws

Tel: 088 770 4405

4-Freedom

Waarom 4-Freedom

  • Eerlijk en transparant
  • Goede service
  • Gemak en zorgeloosheid
  • Goede woningen
  • Professioneel

U bent in het gedeelte

4-Freedom | Onze dienstverlening | Wij bieden u een totaalpakket

Schakelt u een Aankoopmakelaar van 4-Freedom in, dan kiest u voor efficiëntie, optimaal rendement, maximale zekerheid en gemak. Wij weten dat u druk bent, daarom bieden wij u een totaalpakket aan diensten:

Een pand vinden en aankopen

U wilt een beleggingspand kopen op een bepaalde locatie en binnen een bepaalde prijsklasse. U heeft specifieke wensen ten aanzien van steden, locatie, verhuuropbrengsten en uiteraard rendement. Wij zoeken een beleggingspand dat past bij uw profiel. Vervolgens besparen wij u veel geld bij de onderhandelingen. Wij zijn nadrukkelijk geen partij in de uiteindelijke koopovereenkomst, wij voeren slechts de prijsonderhandelingen en sluiten een optimale deal voor u.

De financiering

Hefboomwerking van vastgoedfinancieringEigen geld inbrengen? Of een volledige financiering? Er is meer mogelijk dan u denkt. Zeker als u een tweede huis koopt als investering. Onze financieel adviseur neemt samen met u uw persoonlijke situatie door. Bij welke bank moet u met deze plannen wél zijn en bij welke niet? U wilt een optimale financiering tegen de laagst mogelijke rente. Wij begrijpen dat. 

Een verbouwing

U heeft een leuk pand gezien. Maar om dit tot een geschikt studentenhuis te maken is nog wel een verbouwing nodig. Ook dit kunt u aan ons uitbesteden. Wij hebben een netwerk van betaalbare en betrouwbare aannemers die ervaring hebben met het verbouwen van panden tot leuke en veilige studentenhuizen. U kunt de gehele projectleiding zorgeloos aan hen overlaten. 4-Freedom is geen partij bij de bouwwerkzaamheden. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid ligt bij de aannemer. Wij brengen u slechts in contact met partijen waarmee wij goede ervaringen hebben.

De verhuur

Zoekt u nette huurders voor uw pand? In onze database staan meer dan 5.000 zoekende huurders, waaronder vele starters en afgestudeerden, die op zoek zijn naar woonruimte. De huurders in ons bestand vormen een betrouwbare en veelal hoogopgeleide groep. Wij selecteren en screenen de huurders en regelen de bijbehorende huurcontracten. Alles in overleg met u.

Het beheer

Telefoontjes van huurders over een lekkende stortbak? Problemen met debiteuren? U kunt het complete beheer van uw pand aan ons overlaten. Dit doen wij met een doorlopend beheercontract. Zo regelen wij dat uw panden verhuurd zijn en blijven. Afhankelijk van het gekozen contract zijn wij het aanspreekpunt bij incidentele problemen en calamiteiten. Het debiteurenbeheer kunnen wij ook van u overnemen.

Zorgeloos genieten van uw investering!

Wilt u meer informatie? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.
Wilt u alvast meer weten over onze beheermogelijkheden, lees dan verder.