Investeren

prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt

NBIS Contact Nieuws

Tel: 088 770 4405

4-Freedom

Waarom 4-Freedom

  • Eerlijk en transparant
  • Goede service
  • Gemak en zorgeloosheid
  • Goede woningen
  • Professioneel

U bent in het gedeelte

4-Freedom | Meerdervoort Garantiefonds

MEERDERVOORT GARANTIEFONDS II

Het financieren van vastgoed is tegenwoordig best lastig. U moet beschikken over ten minste 75.000,- euro eigen geld (of dit vrij kunnen maken uit uw BV of uit de overwaarde van uw eigen woning). Ook wanneer u beschikt over voldoende eigen geld zijn banken terughoudend wanneer u een beleggingspand wilt kopen en financieren.

INVESTEREN MET KLEINERE BEDRAGEN

Wanneer u minder dan 100.000,- euro op uw spaarrekening heeft en toch op zoek bent naar een mooi rendement op uw geld, moet u zeker eens een kijkje nemen op meerdervoort.com - Meerdervoort Garantiefonds . Het Meerdervoort Garantiefonds investeert in betaalbare huurwoningen voor starters. U kunt vanaf 15.000,- euro deelnemen tegen mooie vaste rentepercentages.

HYPOTHECAIRE ZEKERHEID
Het Meerdervoort Garantiefonds biedt u als obligatiehouder als één van de weinige vastgoedfondsen een zekere garantie. Obligatiehouders krijgen namelijk het 1e hypothecaire recht op al het vastgoed dat in het fonds wordt aangekocht. U bent in feite samen met alle andere deelnemers gezamenlijk eigenaar van het vastgoed. Het hypotheekrecht is het meest zekere recht wat er bestaat. Banken financieren vastgoed enkel op basis van deze zekerheid.

SPAARRENTE HISTORISCH LAAG

Op de bank rendeert uw vermogen tegen 0,8% tot 1,3% (afhankelijk van uw bank). Jaarlijks betaalt u 1,2% vermogensrendementsheffing (* boven de vrijstelling in Box 3). Daarnast zijn er maandelijkse bankkosten voor het aanhouden van uw bankrekening. Per saldo gaat u er op achteruit...(!)

Het Meerdervoort Garantiefonds biedt SPAARDERS en BELEGGERS een vaste rente op basis van de door u gekozen looptijd:

5 jaar vast: 4,5% rente (uitkeringen per kwartaal)

7 jaar vast: 5,1% rente (uitkeringen per kwartaal)

U investeert met veelvouden van 5.000,- euro en met een minimale inleg van 15.000,- euro. Momenteel wordt gewerkt aan de prospectus voor Meerdervoort Garantiefonds II. Naar verwachting zal Meerdervoort Garantiefonds II begin januari 2017 definitief van start gaan.

MEER WETEN?

Vraag nu alvast de informatie aan op: meerdervoort.com - Meerdervoort Garantiefonds