Investeren

prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt

NBIS Contact Nieuws

Tel: 088 770 4405

4-Freedom

Waarom 4-Freedom

  • Eerlijk en transparant
  • Goede service
  • Gemak en zorgeloosheid
  • Goede woningen
  • Professioneel

U bent in het gedeelte

4-Freedom | Makelaar Studentenhuizen Beleggingspanden

Een woning, studentenhuis of beleggingspand als investering

Als investeerder bent u op zoek naar een zekere belegging met een goed rendement. 
Een studentenhuis of beleggingspand kopen is niet eenvoudig. Lang niet elke woning is geschikt voor de verhuur. Ook krijgt u te maken met tal van wetten en regels (vergunningen) waar u rekening mee moet houden. In sommige wijken is verhuur van kamers in het bestemmingsplan of middels de huisvestingsverordening niet toegestaan. Ook bij appartementen moet u goed opletten: is verhuur in de splitsingsakte toegestaan? Moet de VvE (Vereniging van Eigenaren) toestemming geven?

Kantoor 4-Freedom | Nijmegen

Stop maar met zoeken...

Wij zijn dagelijks op zoek naar de écht interessante beleggingspanden. Daardoor kunnen wij onze klanten, particuliere investeerders, exclusief de meest geschikte studentenwoningen en kamerverhuur-panden aanbieden. 
Uw persoonlijke makelaar beleggingspanden maakt de rendementsberekening, adviseert over een optimale verbouwing voor de verhuur. Vervolgens onderhandelt hij de laagst mogelijke koopsom voor u uit. De huidige markt biedt u wat dat aangaat veel kansen. En daar pakt u gelijk al het eerste rendement.

Thuis in commercieel vastgoed

4-Freedom heeft een uitgebreid netwerk binnen de makelaardij waar het gaat om beleggingspanden en kamerverhuur. Wij krijgen dagelijks vele interessante beleggingsobjecten aangeboden in heel Nederland. Uw persoonlijke aankoopmakelaar helpt u graag bij de zoektocht naar en de selectie van het juiste pand. Wij maken de rendementsberekening, regelen een optimale financiering, zo nodig een verbouwing en regelen de verdere organisatie van de verhuur en het beheer. Wilt u vrijblijvend meer informatie? Of wilt u een keer met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op.