Investeren

prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt

NBIS Contact Nieuws

Tel: 088 770 4405

4-Freedom

Waarom 4-Freedom

  • Eerlijk en transparant
  • Goede service
  • Gemak en zorgeloosheid
  • Goede woningen
  • Professioneel

U bent in het gedeelte

4-Freedom | Aanbod beleggingspanden

Wij krijgen vaker de vraag, of wij een actueel aanbod hebben van beleggingspanden. Het antwoord is ja en nee. Wij verkopen zelf geen beleggingspanden, wij vinden panden en kopen deze panden voor u aan. Wij behartigen daarbij uw belangen als koper.

Er zijn vele partijen die beleggingspanden te koop aanbieden. Wij vissen in deze grote vijver van aanbod. U schakelt ons in als gespecialiseerd aankoopmakelaar, zodat wij u de meest interessante mogelijkheden direct aan kunnen bieden.

Interessante panden

Uiteraard hebben wij een actueel overzicht van interessante beleggingspanden. Dit overzicht houden wij echter exclusief bij voor onze opdrachtgevers. Ons interne aanbod wisselt overigens vrij snel, gezien mooie panden met een goed rendement, vaak snel worden aangekocht.

Meer aanbod beleggingspanden

Wilt u zelf eerst wat rondkijken naar een pand, voordat u ons inschakelt om u bij de aankoop te begeleiden? Kijkt u dan zeker eens op www.beleggingspanden.nl. Beleggingspanden.nl is één van de grootste landelijke aanbieders van beleggingspanden. Heeft u zelf een leuk pand gevonden? Laat ons u duizenden euro's besparen bij de onderhandelingen.

Huiswerk

Zorgt u er wel voor, dat u uw huiswerk goed doet, dat voorkomt veel problemen achteraf. Denkt u aan courantheid, locatie, staat van het pand, werkelijke waarde van het pand, benodigde gemeentelijke vergunningen, brandveiligheid, huurcontracten, kwaliteit van de huurders. 4-Freedom helpt u graag bij de aankoop. Wij zorgen er voor dat u niets over het hoofd ziet.